Cold Chain datalogger ondersteuning

Veelgestelde vragen

Is mijn CC-2 logger waterdicht?

Het zit in een plastic portemonnee met IP67-classificatie, dus het is waterdicht totdat je de verzegeling van de portemonnee verbreekt.

Kan ik de alarmniveaus op mijn CC-2 logger wijzigen?

Nee, de alarmniveaus zijn vooraf ingesteld en kunnen niet worden gewijzigd. Lascar kan echter op verzoek ook aangepaste configuraties van deze logger leveren, waarbij alarmen voor hoge en lage temperatuur en vochtigheid naar wens worden ingesteld. Neem contact op met hun verkoopteam als je hierin geïnteresseerd bent.

Hoe schakel ik mijn CC-2 logger uit?

Het is niet mogelijk om de logger volledig uit te schakelen, maar je kunt het loggen stoppen door op de Start/Stop-knop te drukken.

Zijn er vochtigheidsalarmen op mijn CC-2 logger?

Nee, op standaardmodellen zijn alarmniveaus alleen ingesteld voor temperatuur, maar de logger registreert zowel temperatuur- als vochtigheidsgegevens. Merk echter op dat Lascar aangepaste versies van deze logger kan leveren waarbij zowel de temperatuur- als vochtigheidsalarmen worden ingesteld volgens uw specificaties. Neem contact op met ons verkoopteam als je hierin geïnteresseerd bent.

Hoe weet ik of mijn CC-2 logger normaal werkt?

Je kunt statusinformatie over de logger opvragen door op de rood-witte ronde knop te drukken, waardoor een LED-indicator gaat knipperen. Raadpleeg de

Snelstartgids

voor uitleg over wat de knipperingen betekenen.

Hoe configureer ik mijn CC-2 logger?

Het apparaat is vooraf geconfigureerd met temperatuuralarmniveaus, je hoeft alleen maar op de rood-witte ronde knop te drukken om de temperatuur en vochtigheid te gaan registreren.