EL-SMS-ondersteuning

Veelgestelde vragen

Kan mijn EL-SMS-2G apparaat temperatuurgegevens opslaan?

Nee, het is meer een temperatuurwaarschuwingsapparaat dan een temperatuurregistratieapparaat en het registreert geen temperatuurmetingen.

Op welk type batterijen werken de EL-SMS-2G apparaten?

4 x AA alkaline batterijen. We raden ook aan om alleen alkalinebatterijen van hoge kwaliteit te gebruiken, zodat de batterijen zo lang mogelijk meegaan.

Hoe weet ik wanneer de batterij van mijn EL-SMS-2G bijna leeg is?

Als het apparaat in stand-by staat, druk dan op de knop “Status”. De rode LED zal gedurende 1,5 seconde oplichten als de batterij bijna leeg is. Als het apparaat in de Run-modus staat, stuurt het een sms-bericht met de waarschuwing dat de batterij bijna leeg is.

Hoe vervang ik de batterijen in mijn EL-SMS-2G apparaat?

Aan de achterkant van het apparaat zit een batterijklepje dat met de hand kan worden verwijderd.

Hoe lang gaan de batterijen in mijn EL-SMS-2G apparaat mee?

De verwachte levensduur van de batterij bij kamertemperatuur, het verzenden van een dagelijks samenvattend bericht en maximaal één alarmmelding per week, is één jaar.

Als de batterijen van mijn EL-SMS-2G apparaat leeg raken, raak ik dan alle gegevens kwijt?

Nee, het wordt opgeslagen in het interne geheugen.

Kan ik mijn EL-SMS-2G apparaat permanent van stroom voorzien?

Nee, hij werkt alleen op batterijen.

Wat voor SIM-kaart heeft mijn EL-SMS-2G apparaat nodig?

Een micro-SIM-kaart.

Wordt een EL-SMS-2G apparaat geleverd met een SIM-kaart?

Nee, dit moet worden gekocht bij het mobiele netwerk van je keuze.

De SIM-kaart werkt niet in mijn EL-SMS-2G apparaat, wat kan ik doen?

Controleer of er geen PIN code lock is ingeschakeld op de SIM. Plaats indien nodig de SIM-kaart in een normale mobiele telefoon om de PIN-codevergrendeling uit te schakelen.

Hoe configureer ik mijn EL-SMS-2G apparaat?

Het apparaat wordt geconfigureerd via de EL-SMS App, beschikbaar voor Android en iOS. De EL-SMS App maakt een configuratie-sms die naar het apparaat wordt gestuurd om de configuratie van het apparaat uit te voeren. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie.

Waar kan ik de EL-SMS Mobile App krijgen en hoeveel kost deze?

De Android-versie is verkrijgbaar in de Google Play Store en de iOS-versie in de App Store. De app is gratis.

Hoe weet ik dat mijn EL-SMS-2G apparaat met succes is geconfigureerd?

Nadat je de configuratie-sms hebt verzonden, ontvang je een bericht “Setup voltooid” op je telefoon.

Ik kan mijn EL-SMS-2G apparaat niet instellen, wat kan er mis zijn?

Controleer of de SIM-kaart goed in het apparaat zit en of er beltegoed op staat. Er moet ook voldoende mobiel signaal zijn op je locatie, anders kan het apparaat zich mogelijk niet registreren op het mobiele netwerk. Als het apparaat zich na twee minuten niet kan registreren, wordt de installatiepoging afgebroken. Dit wordt aangegeven door vijf korte pieptonen van de sounder en vijf rode LED-flitsen wanneer de statusknop wordt ingedrukt.

Hoe weet ik dat mijn EL-SMS-2G apparaat normaal werkt?

Het apparaat kan worden geconfigureerd om periodieke overzichtsberichten te versturen om te bevestigen dat het normaal werkt.

Wat voor soort telefoon heb ik nodig om een EL-SMS-2G apparaat te gebruiken?

Je hebt een Android- of Apple-smartphone nodig. De vereisten voor het besturingssysteem worden in een andere FAQ gegeven. De telefoon moet tekstberichten kunnen verzenden en ontvangen.

Welke versie van Android heb ik nodig om de Android-versie van de EL-SMS App te draaien?

Android-versie 4.0.3 en hoger.

Welke iOS-versie heb ik nodig om de iOS-versie van de EL-SMS App te draaien?

De app is compatibel met iOS-versies 9.2 en hoger.

Is mijn EL-SMS-2G apparaat waterdicht en kan het buitenshuis worden gebruikt?

Het product heeft een IP-beschermingsgraad van IP53 mits de thermistorsonde is aangesloten. Dit geeft:
– Bescherming tegen vaste lichamen groter dan 1 mm.
– Bescherming tegen waterdruppels die tot 15° van verticaal worden afgebogen.

Als u het apparaat buitenshuis wilt gebruiken, moet de thermistorsonde worden aangesloten en moet het apparaat op een beschutte plek worden geplaatst.

Welk type mobiel netwerk gebruikt het apparaat voor het verzenden en ontvangen van SMS-berichten?

Het GSM-netwerk (Global System for Mobile Communications).

Waar kan ik mijn EL-SMS-2G apparaat vinden?

Overal waar voldoende mobiel signaal is van de mobiele netwerkdienst die je wilt gebruiken.

Hoe weet ik welke signaalsterkte mijn EL-SMS-2G-apparaat ontvangt?

Als er voldoende signaal is om een bericht te verzenden, wordt de signaalsterkte in staafjes weergegeven in het bericht “Setup voltooid” dat na een succesvolle configuratie naar je telefoon wordt gestuurd.

Naar hoeveel telefoons kunnen waarschuwingen voor EL-SMS-2G apparaten tegelijk worden verzonden?

Maximaal drie. Merk op dat het opgeven van meer telefoons voor notificatie de verwachte levensduur van de batterij aanzienlijk zal verkorten en extra kosten met zich mee kan brengen omdat er meer berichten worden verzonden.

Kan ik het geluid van de EL-SMS-2G uitschakelen?

Nee, dat kun je niet.

Waarom maakt mijn EL-SMS-2G apparaat geen verbinding met het mobiele netwerk?

Controleer of de SIM-kaart correct is geplaatst, of er geen PIN-code op staat, of deze niet defect is en of er voldoende signaalsterkte is op de locatie. Dit kan worden gedaan door met een mobiele telefoon de beschikbare signaalsterkte te observeren.

Kan ik temperatuuralarmen instellen op mijn EL-SMS-2G apparaat in Celsius of Fahrenheit?

Ja. Je kunt de EL-SMS App gebruiken om het apparaat te configureren om Celsius of Fahrenheit te gebruiken en vervolgens dienovereenkomstig alarmen in te stellen.

Hoe kan ik de bewaking van mijn EL-SMS-2G apparaat stoppen?

Druk vijf seconden op de knop “Status” terwijl u de knop “Stop” ten minste één seconde ingedrukt houdt. De eenheid stopt met monitoren, toont de groene LED gedurende drie seconden en wordt vervolgens gereset. De opstart-LED-sequentie wordt dan weergegeven en de unit staat in de stand-bymodus in een “niet-geconfigureerde” staat.

Hoe kan ik de instellingen van mijn EL-SMS-2G apparaat wijzigen?

Dit wordt gedaan door een nieuwe configuratie-SMS naar het apparaat te sturen met behulp van de App.

Kan ik mijn EL-SMS-2G apparaat op afstand configureren?

Hoewel de configuratie-sms vanaf elke locatie kan worden verzonden, moet er nog steeds iemand bij het apparaat zijn, want de “Status”-knop op het apparaat moet vijf seconden worden ingedrukt om de instellingsprocedure te starten.

Hoe weet ik of mijn EL-SMS-2G apparaat in stand-bymodus staat?

Druk één seconde op de knop “Status”. Het apparaat vertoont vier groene of vijf rode LED-flitsen. Vier groene LED-flitsen betekenen dat het apparaat klaar is voor de eerste installatiepoging. Vijf rode LED-flitsen betekenen dat de laatste poging om het toestel in te stellen mislukt is, maar dat het klaar is voor een nieuwe poging.

Wat betekent deze LED-flitsreeks van mijn EL-SMS-2G apparaat?

Raadpleeg de gebruikershandleiding waarin de LED-flitsvolgorde wordt uitgelegd.

Hoe weet ik of mijn EL-SMS-2G geregistreerd is op een mobiel netwerk?

De status van de mobiele netwerkverbinding wordt alleen weergegeven als het apparaat een sms probeert te verzenden of ontvangen en wordt aangegeven door de oranje Netlight status-LED aan de voorkant van het apparaat. Dit knippert elke 0,8s als het apparaat niet is aangesloten en gaat elke 2s knipperen als het is aangesloten.

Hoe vaak moet ik mijn EL-SMS-2G apparaat opsturen voor herkalibratie?

We raden een jaarlijkse herkalibratie aan, maar het kan zijn dat uw procedures iets anders vereisen. Neem contact met ons op voor informatie over de kalibratiediensten die we aanbieden.

Waarom lijkt de tijd die wordt weergegeven door mijn EL-SMS-2G apparaat achter te lopen op de werkelijke tijd?

De tijd op het apparaat wordt ingesteld wanneer het een configuratie-SMS ontvangt van de App. Als het apparaat de configuratie-sms met vertraging ontvangt, dan loopt de tijd op het apparaat achter op de tijd op de mobiele telefoon die gebruikt wordt om het apparaat te configureren.

Blijft het 2G-netwerk de komende jaren beschikbaar?

Eén groot netwerk heeft de intentie uitgesproken om zijn 2G-netwerk in Europa operationeel te houden tot ten minste 2025, dus een 2G-netwerk zou beschikbaar moeten zijn voor de nabije toekomst.