Ondersteuning voor PanelPilot B

Veelgestelde vragen

Is de SGD 21-B waterdicht?

Het voorpaneel van het product heeft een IP54-classificatie. Dit betekent dat hij beschermd is tegen spatwater wanneer hij in een paneel wordt geïnstalleerd.

Waar kan ik controleren of de nieuwste versie van de configuratiesoftware PanelPilot B beschikbaar is?

Bezoek onze PanelPilot B software pagina.

Kan ik mijn bedrijfslogo toevoegen aan het display van SGD 21-B?

Ja. Wanneer u uw meter configureert met de PanelPilot B software, is er een stap waarmee u een grafisch bestand kunt toevoegen dat u kunt gebruiken als een splash-scherm dat de eerste paar seconden op het scherm wordt weergegeven nadat de meter is ingeschakeld. Voor de beste resultaten moet de gebruikte afbeelding zwart-wit zijn met een resolutie van 250 x 122 pixels. Toegestane afbeeldingsformaten zijn png, bmp, jpg, gif, exif en tiff.

Ik ben op zoek naar een configuratie die niet in de PanelPilot B software staat. Kunt u die voor mij maken?

We kunnen een gratis app-ontwerpservice aanbieden voor bestellingen van 500+ stuks. Neem contact op met ons verkoopteam om uw wensen te bespreken.

Hebben jullie een handleiding voor het configureren van de SGD 21-B met de PanelPilot B software?

Ja, bekijk onze SGD 21-B configuratie Video Handleiding op YouTube.

Wat is de maximale spanning die ik kan meten met de SGD 21-B?

Standaard is de maximale ingangsspanning die gemeten kan worden 1,25V. Ingangsspanningen tot 30,0V kunnen echter worden gemeten door het apparaat te voorzien van schaalweerstanden (niet meegeleverd). Raadpleeg het gegevensblad (verkrijgbaar bij de SGD 21-B productpagina) voor instructies over hoe dit moet.

Wat is het doel van het aanbrengen van schaalweerstanden op de SGD 21-B?

Het apparaat kan standaard ingangsspanningen tot 1,25V meten. Door schaalweerstanden aan te brengen (niet meegeleverd) kun je ingangsspanningen tot 30,0V meten. Raadpleeg het gegevensblad (verkrijgbaar bij de SGD 21-B productpagina).