Paneelschakelaar Ondersteuning

Veelgestelde vragen

Wat is de diameter van de behuizing?

De diameter van de behuizing is 22 mm. Een uitgesneden paneel met een diameter van 22 -23 mm zou moeten passen.

Wat zijn de vereisten voor voeding?

Onze producten werken het best met 12V, maar kunnen probleemloos werken van 9,6V tot 24V met een voedingsstroom van niet minder dan 30mA.

Wat is de maximale schakelcapaciteit?

1A 125VAC of 2A 30VDC weerstandsbelasting.

Wat zijn het detectiebereik en de kortstondige actieve tijd?

Het detectiebereik is 4 cm en de kortstondige actieve tijd is 10 seconden.

Werken uw IR-producten ook buiten?

Ja, onze producten zijn goedgekeurd voor IP67 en IK10.

Zijn er opties voor kabels en connectoren?

Onze producten worden alleen geleverd met gestripte draden.

Zijn er andere LED kleuropties beschikbaar?

Neem contact op met onze verkoopteams voor andere LED kleuropties.