PanelPilot M Ondersteuning

Het scherm van mijn SGD 24-M wordt wit wanneer ik een applicatie probeer te uploaden. Wat kan ik doen?

Tijdens de levenscyclus van onze SGD-producten zullen er onvermijdelijk veranderingen optreden in de chips van het beeldschermstuurprogramma die in de schermen worden gebruikt. We zorgen er altijd voor dat de nieuwste toepassingen kunnen werken met alle beeldschermtypes die ooit zijn geproduceerd (d.w.z. “achterwaarts compatibel”). Dit betekent dat de toepassingen voortdurend moeten worden bijgewerkt om het type driver te lezen en de weergavecode dienovereenkomstig aan te passen. De SGD 24-serie heeft zo’n verandering ondergaan en om deze te bedienen, moet je de laatste versie van je gekozen configuratie downloaden. Dit zou automatisch moeten gebeuren wanneer je Panel Pilot opstart of wanneer je klikt op “Controleren op updates” in het vak “Meterstijl kiezen”. Als dit niet werkt, kan het zijn dat je verbinding met de server wordt geblokkeerd door een firewall. Om dit te verhelpen kun je proberen verbinding te maken via een proxyserver. Klik op Bestand/Proxy-instellingen. Als je er nog steeds niet doorheen komt, kun je de bestanden direct downloaden. Klik op de volgende link om te downloaden het .zip-bestand te downloaden. Pak de map uit en kopieer de bestanden naar de map Resources:- Voor 32-bits machines: C:\Program Files\Lascar\Panel Pilot\Resources Voor 64-bits machines: C:\Program Files (x86)\Lascar-Panel Pilot\Resources

Is de SGD 24/28/35-M waterdicht?

Helaas niet. Vanwege de aard van het scherm en het aanraakscherm raden we af om het scherm in een natte of te vochtige omgeving te gebruiken. In plaats daarvan raden we aan om de SGD 24-M-IP omdat deze een volledige IP67-classificatie heeft.

Waar kan ik nieuwe meterconfiguraties vinden of upgraden naar de nieuwste softwareversie?

Op de pagina ‘Meterstijl kiezen’ in de PanelPilot M softwareis er een knop ‘Controleren op updates’. Als je op deze knop klikt, zal de software beginnen te zoeken naar de nieuwste meterconfiguratie en software-updates en je op de hoogte stellen als er nieuwe toevoegingen zijn die je kunt downloaden.

Kan ik mijn bedrijfslogo toevoegen aan de display?

Ja. Wanneer u uw meter configureert met de PanelPilot M softwarewordt u in de laatste instelfase gevraagd of u al dan niet een bedrijfslogo wilt toevoegen aan het display. Als je hiervoor kiest, zal het bedrijfslogo de eerste paar seconden op het scherm staan wanneer het scherm wordt ingeschakeld.

Kan ik de helderheid van mijn PanelPilot dimmen?

Ja. De PanelPilot M softwareis er aan het einde van de configuratiefase een optie om de helderheid van het display te selecteren. Houd er rekening mee dat de helderheid van het scherm, eenmaal ingesteld, momenteel niet kan worden aangepast zonder het scherm opnieuw te configureren.

Ik zie dat je een temperatuuradapter aan boord hebt voor de PanelPilot M. Kan ik hiermee dataloggen?

Helaas niet. Hoewel we een configuratie hebben waarmee je de temperatuur live kunt aflezen (met behulp van het thermokoppel aan boord), ondersteunt het display geen datalogging. We raden aan om de EL-SGD 43-ATP gebruiken.

Het scherm van mijn apparaat werd zwart/wordt niet goed weergegeven na het uploaden?

Neem contact met ons op en wij kunnen u verder helpen.