SGD-ATP datalogger ondersteuning

Veelgestelde vragen

Wat betekent het ERR-symbool op mijn EL-SGD ATP-apparaat?

Dit betekent dat er iets is gebeurd met de logbestanden die op het apparaat worden weergegeven. Merk op dat dit geen invloed heeft op de gegevens die daadwerkelijk zijn gelogd. De belangrijkste oorzaken hiervan zijn:

• Sondeerfout op een bepaald punt.
  • Aantal logs is overschreden.

Waarom is de knop “start all logging” grijs op mijn EL-SGD 43/70-ATP?

Dit betekent dat het apparaat in vertraagde startmodus staat en zal wachten tot de opgegeven starttijd/datum voor het log begint.

Hoe controleer ik mijn alarmniveaus en logsnelheid op mijn EL-SGD 43/70-ATP?

Als je in het infoscherm het vakje voor de hoog of laag gelogde waarde ingedrukt houdt, wordt dit vervangen door de hoog of laag ingestelde alarmwaarden (ervan uitgaande dat deze zijn ingesteld). Als je het vak Aantal logs ingedrukt houdt, wordt de logsnelheid weergegeven.

Ik heb een fout gemaakt bij het instellen van mijn apparaat op de EL-SGD-reeks, hoe verander ik dit?

Ga naar een infoscherm en vervolgens naar het instellingenscherm. Van hieruit kun je een fabrieksreset selecteren waarmee je het apparaat opnieuw kunt configureren.

Als ik een fabrieksreset uitvoer of mijn EL-SGD 43/70-ATP uitschakel, raak ik dan mijn logbestanden kwijt?

Nee, je logs gaan alleen verloren als je ze verwijdert nadat je ze hebt gedownload. Anders wordt er alleen een back-up van gemaakt in een bestand met datum- en tijdstempel.

Ik denk dat mijn EL-SGD 43/70-ATP geen stroom meer heeft en nu staat mijn logaantal weer op 1. Ben ik al mijn gegevens kwijt?

Nee, wanneer de stroomtoevoer naar het apparaat wordt onderbroken, wordt de gegevenslog die aan de gang was gestopt en geback-upt, waarna een nieuwe log wordt gestart zodra het apparaat weer is ingeschakeld.